Αντσελότι: «Την Τετάρτη (3/6) η απόφασή μου»

Την ερχόμενη Τετάρτη (3/6) αναμένεται να ανακοινώσει την οριστική του απόφαση ο Κάρλο Αντσελότι, για το εάν θα δεχθεί την πρόταση της Μίλαν ή θα μείνει για έναν χρόνο έξω από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Όπως είναι γνωστό, από την ώρα που ο «Καρλίτο» αποτέλεσε παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι διοικούντες τους «ροσονέρι» κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να τον πείσουν να επιστρέψει στην παλιά του αγάπη, παρότι ο ίδιος έχει δηλώσει πως επιθυμεί να κάνει ένα διάλειμμα ενός χρόνου, λόγω κι ενός προβλήματος στην υγεία του.

Έπειτα από τρεις συνεχόμενες συναντήσεις μεταξύ του αντιπροέδρου των Μιλανέζων, Αντριάνο Γκαλιάνι και του Ιταλού τεχνικού, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις. Όπως δήλωσε μάλιστα ο τελευταίος στο επίσημο κανάλι της Μίλαν, θα πάρει την οριστική του απόφαση την επόμενη Τετάρτη (3/6).

«Πάντα συζητάω σε καλό κλίμα με τον Γκαλιάνι και θα πάρω την απόφασή μου στις 3 Ιουνίου. Θα δούμε εάν θα μείνω εκτός του χώρου για έναν χρόνο», ανέφερε σχετικά.

Έπειτα, ο Γκαλιάνι μίλησε στο «SportMediaset» κι αναφέρθηκε στις πιθανότητες επιστροφής του Αντσελότι.

«Ο Κάρλο θα μας δώσει μία οριστική απόφαση την επόμενη Τετάρτη (3/6). Σύμφωνα με εκείνον, οι πιθανότητες είναι 50/50. Αλλά για εμάς δεν λέει κάτι αυτό, θα γίνει είτε 100% είτε 0», ανέφερε αρχικά.

«Θα δούμε τι θα αποφασίσει, εμείς έχουμε ακόμα ένα ματς κι όπως και να έχει ο δεσμός με τον Ιντσάγκι δεν πρόκειται να τελειώσει. Υπάρχει σεβασμός κι από τις δύο μεριές. Τον πήρα τηλέφωνα άλλωστε πριν φύγω για το ταξίδι οπότε ήταν ενημερωμένος για όλα αυτά, ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω», συμπλήρωσε αναφερόμενος και στον Φίλιπο Ιντσάγκι.

«Ο πρόεδρος είναι πολύ απασχολημένος, είμαι εδώ έπειτα από δική του συγκατάθεση. Το να προτείνουμε συμβόλαιο στον Αντσελότι είναι κοινή απόφαση».

Μένει να δούμε τελικώς εάν θα γίνει η... μεγάλη επιστροφή του Αντσελότι στη Μίλαν, ο οποίος θα κληθεί να ηγηθεί της προσπάθειάς της για επιστροφή στο ρόλο της πρωταγωνίστριας.