«Χολή» για Μουρίνιο ο Ντε Μπρούιν

Τι και αν του δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστεί και πάλι στην Τσέλσι; Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν ξεκαθάρισε πως όσο ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται στον πάγκο των «μπλε», εκείνος δεν αναμένεται να επιστρέψει στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!  

Το γεγονός ότι οι σχέσεις του με τον Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, φρόντισε να κάνει κατανοητό με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο Κέβιν Ντε Μπρούιν.

Ο Βέλγος άσος, ο οποίος τη φετινή σεζόν «έβγαλε μάτια» στη Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ, δεν πήρε ποτέ την ευκαιρία του στην Τσέλσι, η οποία τον πούλησε στους «λύκους» τον Γενάρη του 2014 έναντι 18 εκ. λιρών.

Στην ερώτηση λοιπόν για το αν θα επιθυμούσε να επιστρέψει στους «μπλε», αν οι συνθήκες ήταν οι κατάλληλες, ο 23χρονος απέκλεισε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο από τη στιγμή που ο «Special One» βρίσκεται στον πάγκο τους!

«Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω πως δεν θα επέστρεφα στην Τσέλσι για όσο ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται στην τεχνική της ηγεσία. Ξέρω ότι μου αρέσει η Μπουντεσλίγκα και πάντα μου κάνει καλό. Αλλά δεν φοβάμαι να γυρίσω στην Αγγλία ή να παίξω στην Ισπανία. Πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.