Χειρότερος επιθετικός στην Premier League ο Μπαλοτέλι!

Συλλεκτικό τείνει να… γίνει το γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι, κόντρα στην Τότεναμ, στις 10 Φεβρουαρίου του 2015 για την Premier League, καθώς ήταν το μοναδικό που σημείωσε ο Ιταλός στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να… μετατραπεί στην χειρότερη μεταγραφή στο Νησί.

Ο διεθνής άσος έφτασε στο Λίβερπουλ με στόχο να αποτελέσει το βαρύ… πυροβολικό των «κόκκινων» την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, όπου στόχος του «συγκροτήματος» του Ρότζερς ήταν ο τίτλος, έπειτα από την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε την προηγούμενη χρονιά.

Μάλιστα, οι Βρετανοί έβγαλαν από τα ταμεία τους το ποσό των 16 εκατομμύριων λιρών προκειμένου να… πείσουν την Μίλαν να τον παραχωρήσει. Μάλιστα, αν προσθέσουμε τις περίπου 4,5 εκ. λίρες για τις απολαβές του, τότε το ποσό που… αναγκάστηκε να ξοδέψει η Λίβερπουλ για τον Ιταλό ξεπερνούν τις 20,5 εκατομμύρια λίρες. Όμως, όπως αποδείχθηκε η μεταγραφή του Μπαλοτέλι στους «κόκκινους» ήταν η χειρότερη που έγινε στο «Νησί» και αφορά παίκτη που αγωνίζεται στην επίθεση.

Ο λόγος; Μα φυσικά το μόλις ένα τέρμα που σημείωσε ο Ιταλός στο πρωτάθλημα, στις 10 Φεβρουαρίου κόντρα στην Τότεναμ. Αυτό το γκολ, στοίχισε 20.695.975 λίρες στην Λίβερπουλ και ο… απολογισμός είναι ο χειρότερος στην Premier League, καθώς δεύτερος έρχεται ο Γουίλφριντ Μπονί της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος στοίχισε στους «πολίτες» το ποσό των 32.608.875 λίρες αλλά σημείωσε δύο τέρματα, κάτι που σημαίνει πως ο… απολογισμός ανέρχεται στα 16.304.438 λίρες για κάθε τέρμα!

Δείτε την λίστα…

ΠΗΓΗ: onsports.gr