Στην Μπόρνμουθ ο Ατσού

Στη Μπόρνμουθ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κριστιάν Ατσού, το όνομα του οποίου είχε απασχολήσει πρόσφατα και τον Ολυμπιακό.

Ο Γκανέζος υπέγραψε για έναν χρόνο στη «νεοφώτιστη» ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι. Ο Ατσού εντάχθηκε στο δυναμικό των πρωταθλητών Αγγλίας περίπου 20 μήνες πριν και στο διάστημα αυτό παραχωρήθηκε δανεικός στις Έβερτον και Φίτεσε.

Ο 23χρονος μπορεί να παίξει τόσο στη μεσαία γραμμή, αλλά και από τις πτέρυγες, ενώ ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του στο πρόσφατο παγκόσμιο κύπελλο και στο Κόπα Άφρικα που ακολούθησε. Στο τελευταίο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, μάλιστα, αναδείχθηκε «κορυφαίος παίκτης του τουρνουά».

Ο τεχνικός της Μπόρνμουθ, Έντι Χάου, δήλωσε: «Έπρεπε να δώσουμε μάχη με αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που τον ήθελαν, οπότε είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Δανειστήκαμε κάποιον με μεγάλη προοπτική και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Μπορεί να βγει νικητής στη μάχη ένας με έναν, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στην Πρέμιερ Λιγκ».

ΠΗΓΗ: onsports.gr