«Όπως με τη Λίβερπουλ»

Ο Τιμ Σέργουντ θέλει να δει την ομάδα του να πιάνει επίπεδα απόδοσης όπως και κόντρα στη Λίβερπουλ και να γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι ωραίο που βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε ενθουσιασμένοι. Ξέρουμε ότι είναι μεγάλο γεγονός ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας. Είναι μεγάλο επίτευγμα ήδη για την ομάδα. Είναι ένα ματς και η φόρμα παίζει μικρό ρόλο. Όλοι έχουν μια ευκαιρία να ξεχωρίσουν. Η ομάδα δεν έχει κερδίσει κάτι για καιρό και είναι μια ευκαιρία να μπουν όλοι στα βιβλία της ιστορίας. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μια εμφάνιση αντίστοιχη με αυτή κόντρα στη Λίβερπουλ. Πρέπει να το πιστέψουμε» δήλωσε αρχικά.

Ο προπονητής της ομάδας του Μπέρμιγχαμ ρωτήθηκε για τις δύο ήττες που έχει γνωρίσει η Βίλα στα δύο ματς με την Άρσεναλ στο πρωτάθλημα (0-3 και 0-5), σημειώνοντας: «Δεν ξέρω αν θα έχει κάποια επίδραση. Πρέπει να βρίσκεσαι σε μία θέση που σκέφτεσαι αν μετρά η απόδοσή σου στο ματς τη συγκεκριμένη μέρα. Μπορείς να κερδίσεις μια ομάδα 10 φορές και στην 11η να μην κάνεις καλό παιχνίδι και να χάσεις. Νομίζω ότι ο τελικός είναι 50/50. και φυσικά θέλεις να κερδίσεις και να εκμεταλλευτείς τα δυνατά σου σημεία. Σκέφτομαι την προετοιμασία της ομάδας, γιατί η σωστή προετοιμασία δημιουργεί αυτοπεποίθηση και η αυτοπεποίθηση σε οδηγεί στη νίκη».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr