Επιμένουν οι Τούρκοι για Καλάθη – Τεόντοσιτς

Νικ Καλάθης και Μίλος Τεόντοσιτς φαίνεται πως έχουν μπει για τα καλά στο «στόχαστρο» της Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

Ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε πρόσφατα πως το ΝΒΑ παραμένει προτεραιότητά του, όμως η επιστροφή του στην Ευρώπη δεν θα πρέπει να αποκλείεται από κανέναν. Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι γνωστό, οι Ισπανοί πρόσφατα έγραψαν για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και οι Τούρκοι συνεχίζουν να επιμένουν πως και η «Φενέρ» είναι στο κόλπο.

Παράλληλα, δημοσίευμα της «Milliyet» το Σάββατο (30/5) αναφέρει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξακολουθεί να εξετάζει και την περίπτωση του Τεόντοσιτς, όμως οι πρωταθλητές Τουρκίας διαψεύδουν κατηγορηματικά ό,τι γράφεται στον εγχώριο Τύπο. Μάλιστα, μέσω ανακοίνωσής της η Φενέρμπαχτσε πριν μερικές μέρες τόνιζε πως δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν και ότι άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στα τουρκικά πλέι οφ. 

Το ίδιο δημοσίευμα της γνωστής εφημερίδας, το οποίο μεταξύ άλλων αναπαρήγαγε και η ιστοσελίδα «Fanatik» υπογραμμίζει επίσης πως η «Φενέρ» θα κινηθεί για οποιονδήποτε αξιόλογο γκαρντ μπορεί, αφού δεν θέλει να αρχίσει την νέα σεζόν με ελλείψεις στις θέσει «1» και «2» όπως έγινε φέτος.

Βέβαια, τα πράγματα για την τουρκική ομάδα αναμένεται να είναι ακόμα πιο περίπλοκα στο θερινό μεταγραφικό παζάρι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Νεμάνια Μπιέλιτσα έχει πάρει την απόφαση να μεταβεί στο ΝΒΑ και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

ΠΗΓΗ: sdna.gr