Προς Μπάγερν ο Γκουντογκάν

Η «Bild» θεωρεί δεδομένη τη μετακίνηση του Ιλκάι Γκουντογκάν από τη Ντόρτμουντ στη Μπάγερν αντί 25 εκατ. ευρώ και με συμβόλαιο έως το 2018.

Αφού τον έχουν στείλει σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα, φαίνεται τελικά ότι ο Ιλκάι Γκουντογκάν είναι εξαιρετικά πιθανό να καταλήξει στη Μπάγερν. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η «Bild», η οποία μάλιστα παραθέτει και λεπτομέρειες από την επικείμενη μεταγραφή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Βαυαροί είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 25 εκατ. ευρώ (ή λιγότερα και τον Πιερ-Εμίλ Χόιμπιεργκ ως αντάλλαγμα), παρά το ότι το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2016.

Επίσης, προσφέρουν στον 24χρονο διεθνή Γερμανό συμβόλαιο έως το 2018 με ετήσιες απολαβές οκτώ εκατ. ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι ο Γκουντογκάν είναι βέβαιο πως θα πωληθεί, καθώς πέρσι επέκτεινε την παρουσία του στη Ντόρτμουντ μόνο για μία σεζόν, ώστε να μπορέσει η ομάδα να έχει όφελος από την μετακίνηση του.

Αυτό το επιβεβαίωσε στη «Bild» και ο διευθυντής της Μπορούσια, Γιοακίμ Βάτσκε: «Ο Γκουντογκάν θαφύγει αυτό το καλοκαίρι και αυτό είναι δεδομένο. Δεν ήταν δική μας πρόθεση να φύγει, αλλά εκείνος επιθυμεί μία αλλαγή και εμείς συμφωνήσαμε να τον πουλήσουμε. Αναμένουμε λοιπόν τις προσφορές». Εφόσον πάντως πραγματοποιηθεί αυτή η μετακίνηση προς το Μόναχο, θα είναι η τρίτη διαδοχική μετά τους Μάριο Γκέτσε και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr