Χάλασε η μεταγραφή επειδή ζήτησε... ιδιωτική παραλία!!

Ρόμα και Αλ Τζαζίρα τα είχαν βρει σε όλα για την μετακόμιση του Ζερβίνιο, αλλά ο ποδοσφαιριστής κατάφερε να βγάλει τους Άραβες από τις κελεμπίες τους!

Εντάξει, δεν ζήτησε και διαστημόπλοιο για να πάει στο φεγγάρι... Τι ήθελε ο 28χρονος επιθετικός; Ελικόπτερο για τις μετακινήσεις τους, ιδιωτική παραλία για να λιάζει το κορμί του χωρίς να τον ενοχλούν άλλοι λουόμενοι, σπιταρώνα για τον ίδιο και την οικογένειά του και απεριόριστο αριθμό αεροπορικών εισιτηρίων για να πηγαίνει όποτε θέλει στην Ακτή Ελεφαντοστού. Τρελάθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, που είχαν ήδη συμφωνήσει στο ποσό των 13 εκατομμυρίων ευρώ με τη Ρόμα. 

Η συμφωνία, λοιπόν, φαίνεται να χαλάει λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων του Ζερβίνιο, αν και γίνεται μια προσπάθεια να πειστεί έστω να κάνει πίσω σε κάποιες από αυτές. «Κρίναμε ότι θα είναι καλύτερα να σταματήσουμε να διαπραγματευόμαστε με έναν παίκτη που θα μπορούσε να μας δημιουργήσει προβλήματα στα αποδυτήρια» ανέφερε εκπρόσωπος του αραβικού συλλόγου, ο οποίος είχε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο Ζερβίνιο να ενταχθεί αμέσως στην ομάδα ελευθερώνοντας μάλιστα και θέση ξένου.