Συμφώνησε για Πογκμπά!

Όπως αναφέρει η Gazzetta Dello Sport η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με τη Γιουβέντους για την παραχώρηση του Πολ Πογκμπά έναντι του ποσού των 100 εκατομμυρίων ευρώ!

Απίστευτη αποκάλυψη από την Gazzetta Dello Sport για το μέλλον του Πολ Πογκμπά. Όπως αναφέρει η έγκυρη εφημερίδα, οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του Γάλλου διεθνούς έναντι του εξωπραγματικού ποσού των 100.000.000 ευρώ! Η μεταγραφή αυτή βέβαια, αφορά τον Ιανουάριο του 2016 όταν και σταματάει η τιμωρία των Καταλανών.

Η Μπαρτσελόνα την ίδια ώρα αναμένεται να προσφέρει και ετήσιο συμβόλαιο που θα ξεπερνάει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Στο ίδιο δημοσιεύματα αναφέρεται πως η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει ακόμα μεγαλύτερη πρόταση για τον αστέρα της «γηραιάς κυρίας».

Για να πραγματοποιηθεί βέβαια αυτή η μεταγραφή, θα πρέπει να εκλεχθεί ο Ζοάν Λαπόρτα στον προεδρικό θώκο του συλλόγου, καθώς η δική του πλευρά έχει κάνει αυτές τις συζητήσεις με τη Γιουβέντους και η δική του πλευρά έχει αυτή τη μεταγραφή ως το δυνατό όπλο για τις εκλογές.