Είναι... τρελοί αυτοί οι Βεστφαλοί! (Βίντεο)

Η σχέση των οπαδών της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την ομάδα τους είναι μοναδική. Το λέμε και το ξαναλέμε. Κι εκείνοι το δείχνουν και το ξαναδείχνουν. Μετά τις ανανεώσεις των διαρκείας, η νέα φανέλα, έχει αρχίσει να πουλάει... τρελά από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της! 

Έχοντας ήδη προλάβει ν' ανανεώσουν 54.907 εισιτήρια διαρκείας ενόψει της επόμενης σεζόν που θα βρει τον σύλλογο δίχως τον Γιούργκεν Κλοπ στο «τιμόνι», αλλά με νέο αέρα και αποφασιστικότητα να μην έρθουν ποτέ ξανά τα άσχημα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, οι φίλοι της ομάδας «εξαφανίζουν» και τη νέα φανέλα!

Μόλις στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας και διάθεσης στη μπουτίκ, «έφυγαν» 7.500 φανέλες με τον κόσμο να δημιουργεί ουρές για να προμηθευτεί τη νέα εμφάνιση και να τη φορέσει περήφανα στο γήπεδο με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συνόλου του Τούχελ.

«Ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας η ζήτηση που είχε η φανέλα και η προσέλευση του κόσμου στις μπουτίκ για να πάρει τη νέα εμφάνιση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του διαφημιστικού τομέα του συλλόγου, Κάρστεν Κράμερ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως μισή ώρα προτού ανοίξει η κεντρική μποτίκ, την Τρίτη, όταν και τέθηκε στη διάθεση του κοινού η φανέλα, περισσότερα από 300 άτομα περίμεναν απ' έξω! 

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης: