Aγνοείται ο Μαρσέλο Μπιέλσα

Παρά το γεγονός ότι η Μαρσέιγ έχει αρχίσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, ο Αργεντινός προπονητής δεν έχει δώσει σημεία ζωής...

Στις 16 Ιουνίου ο Μαρσέλο Μπιέλσα αναχώρησε από τη Γαλλία για τις καλοκαιρινές διακοπές του, με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με την ομάδα της Μασσαλίας να εκκρεμεί. Ο γαλλικός σύλλογος , μέσω ανακοίνωσης, διαβεβαίωσε ότι ο Αργεντινός τεχνικός «καθυστέρησε τις διακοπές του για να κάνει το σχεδιασμό των μεταγραφών και της προετοιμασίας και θα επιστρέψει στις αρχές Ιουλίου για να υποκράψει και την ανανέωση του συμβολαίου του». Δύο εβδομάδες μετά, όχι μόνο δεν έχει γυρίσει στη Μασσαλία, αλλά ουδείς από την ομάδα έχει επικοινωνήσει μαζί του.  

«Μυστήριο με τον Μπιέλσα» γράφει στη σημερινή έκδοσή της η εφημερίδα «L’Equipe». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, ο «τρελός», όπως διόλου τυχαία είναι το παρατσούκλι του, βρίσκεται στη γενέτειρά του, το Ροζάριο, και ξεκουράζεται. Η Μαρσέιγ, βέβαια, έχει αρχίσει τις προπονήσεις για τη νέα σεζόν, αλλά χωρίς τον Αργεντινό. Η «L'Equipe» υποστηρίζει πως ούτε οι ποδοσφαιριστές ούτε τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου δείχνουν να ανησυχούν για την... εξαφάνιση του Μπιέλσα. 

Μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν πέρυσι το καλοκαίρι όσον αφορά τις μεταγραφές, φέτος η διοίκηση του συλλόγου άφησε τον Μπιέλσα μοναδικό υπεύθυνο να διαχειριστεί το θέμα και να κάνει τις επιλογές του. Άπαντες πια αναμένουν (και ελπίζουν) ότι εντός των επόμενων ημερών ο Αργεντινός θα μπει στο αεροπλάνο και θα γυρίσει στη Μασσαλία για να αναλάβει την ομάδα.