"Ο Ράμος αφήνει τη Ρεάλ Μαδρίτης"

Mετά από 10 χρόνια παρουσίας στο "Santiago Bernabeu" ο Σέρχιο Ράμος αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Ρεάλ, έναν μάλιστα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Ο Σέρχιο Ράμος είναι ένας από τους πιο "παλιούς" παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς κλείνει αυτό το καλοκαίρι μία γεμάτη δεκαετία, το πιθανότερο ωστόσο είναι πως δεν θα συνεχίσει να φοράει για πολύ ακόμα τη φανέλα των "μπλάνκος".

Το συμβόλαιό του έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2016 όμως ο ίδιος ζητάει να υπογράψει νέο με βελτιωμένους οικονομικούς  ορους και με δεδομένη τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δικών του "θέλω" και αυτών της διοίκησης (απαιτεί να αμείβεται με 10 εκ.ευρώ ετησίως και ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν ανεβαίνει πάνω από τα 7) φαντάζει ορατό πλέον το ενδεχόμενο μίας πρόωρης εξόδου.

Η μαδριλένικη "Marca" βγήκε μάλιστα την Παρασκευή με πρωτοσέλιδο που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για ερωτηματικά. "Δεν κάνει πίσω. Ο Ράμος είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τη Ρεάλ", είναι ο σχετικός τίτλος, ενώ στο σχετικό κείμενο υπογραμμίζεται το εξής:

"Ο Ράμος είδε από κοντά τον γολγοθά του φίλου τοτ και συμπαίκτη του, Ίκερ Κασίγιας, ο οποιός αντιμετωπίστηκε πολύ άσχημα από μερίδα οπαδών της ομάδας στις δύο τελευταίες σεζόν και δεν είναι διατεθειμένος να περάσει τα ίδια".
Όσο για την επόμενη ημέρα για τον 29χρονο Ισπανό σέντερ μπακ σε περίπτωση που κουνήσει μαντήλι; Η λογική λέει πως θα προτιμήσει τη λύση του εξωτερικού, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το ακλόνητο φαβορί να τον αποκτήσει.