Ανακοίνωσε Φαλκάο η Τσέλσι!

Παίκτης της Τσέλσι με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Ραδαμέλ Φαλκάο, τον δανεισμό του οποίου από τη Μονακό για τη νέα αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσαν οι Πρωταθλητές Αγγλίας! 

Ο Κολομβιανός επιθετικός, μετά την κάκιστη χρονιά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου απέτυχε να βρει τον καλό του εαυτό έχοντας επιστρέψει από τη ρήξη χιαστών που τον κράτησε εκτός Μουντιάλ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πιστεύει ότι μπορεί να τον κάνει πάλι... τίγρη και γι' αυτό τον πήρε στην Τσέλσι, ώστε να δυναμώσει στον μέγιστο βαθμό πλέον τη γραμμή κρούσης, όπου ήδη υπάρχουν οι Ντιέγκο Κόστα και Λοΐκ Ρεμί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον ανήκω στην Τσέλσι και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να βοηθήσω να διατηρήσει η ομάδα τον τίτλο του πρωταθλητή» είπε ο Φαλκάο.

Η Μονακό, τον παραχώρησε για δεύτερη σερί χρονιά δανεικό, με την Τσέλσι να μη διευκρινίζει αν εξασφάλισε και οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι...

Ο Φαλκάο θα απολαύσει λίγες μέρες διακοπών ακόμα, αφού βρέθηκε και στη Χιλή για το Κόπα Αμέρικα κι έπειτα θα δώσει κανονικά το «παρών» στην καλοκαιρινή προετοιμασία των «μπλε».