Τεράστια χειρονομία του Σουάρες προς παιδί με καρκίνο (vid)

Ο Λουίς Σουάρες είχε δώσει υπόσχεση σε μικρό παιδί που πάσχει από καρκίνο και την τήρησε με έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο. Διαβάστε το story

Όταν ο νεαρός Ματέο, ο οποίος έχει καρκίνο, επισκέφτηκε τον περασμένο Μάιο το γιατρό του για ένα τσεκ-απ, κάθησε για να πάρει ειδικές συμβουλές από έναν "ξεχωριστό" γιατρό μέσω βιντεοσύνδεσης.

Το παιδί έβαλε τα κλάματα φοβούμενο τι θα ακούσει όταν ξαφνικά έγινε η "αποκάλυψη" και εμφανίστηκε μέσω της τεχνολογίας ο Λουίς Σουάρες που είπε στον Ματέο: "Είσαι γενναίος, είσαι μαχητής, πρέπει να συνεχίσεις τον αγώνα σου".

Παράλληλα, ο άσος της Μπαρτσελόνα του υποσχέθηκε μία υπογεγραμμένη φανέλα της Μπαρτσελόνα εάν συνέχιζε να παίρνει τα φάρμακά του και να ακολουθεί τις συμβουλές του γιατρού του και δύο μήνες αργότερα τήρησε το λόγο του: αυτή την εβδομάδα επισκέφτηκε μαζί με την γυναίκα του Σοφία το νοσοκομείο "Pereira Rossell" στο Μοντεβιδέο και έδωσε τη φανέλα στον Ματέο.

"Σήμερα  τα γενναία παιδιά του ιδρύματος Scremini Perez έχουν δύο υπέροχους γιατρούς που τους επισκέπτονται. Σας ευχαριστούμε Λουίς και Σοφία", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο γιατρός, Νέι Καστίγιο.

Αξίζει να επισημανθεί πως ο Ουρουγουανός άσος είναι χορηγος του εν λόγω ιδρύματος το οποίο συνεργάζεται με το νοσοκομείο "Pereira Rossell" και εστιάζει στην καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου.