«Θέλω τον Ίμπρα στη Μίλαν»

Την επιθυμία του να δει και πάλι τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν εξέφρασε ο πρόεδρος των «ροσονέρι», Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Το όνομα του Σουηδού επιθετικού έχει συνδεθεί με την επιστροφή του αυτό το καλοκαίρι στο «Σαν Σίρο», ωστόσο η περίπτωσή του δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση από τη στιγμή που δεν φαίνεται ότι δεν θα μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πάντως δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει την επιθυμία του να δει τον Ζλάταν και πάλι με τη φανέλα της Μίλαν, δήλωση αινιγματική που ίσως κρύβει μία πιθανή μεταγραφή του Σουηδού σταρ στους «ροσονέρι».

«Οι οπαδοί θέλουν τον Ίμπρα; Αν έρθει, τον θέλω και εγώ», σχολίασε ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν, στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η Μίλαν είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον Ζλάταν, σε περίπτωση που βρισκόταν η φόρμουλα της επιστροφής του στον σύλλογο, με ένα τριετές συμβόλαιο, στο οποίο οι ετήσιες αποδοχές θα ανέρχονταν στα 6 εκατομμύρια ευρώ.