«Κόκκινη» επέλαση για Πέδρο!

Άρσεναλ και Λίβερπουλ έχουν προσεγγίσει τον μάνατζερ του Ισπανού επιθετικού ο οποίος βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Premier League!

Στο... κόλπο της απόκτησης του Πέδρο Ροντρίγκες μπαίνουν Άρσεναλ και Λίβερπουλ όπως αποκαλύπτει το Σάββατο η εφημερίδα Sport. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας της Καταλονίας οι «κανονιέρηδες» και οι «reds» έχουν ήδη προσεγγίσει τον μάνατζερ του Ισπανού επιθετικού της Μπαρτσελόνα, θέλοντας να εκμεταλλευθούν το γεγονός ότι ο Πέδρο βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε ομάδα της Premier League.

Πριν λίγες ημέρες ο ίδιος ο Πέδρο είχε ξεκαθαρίσει πως θα φύγει από τη Μπάρτσα μόνο για ομάδα του Πρωταθλήματος Αγγλίας και παρότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της, Άρσεναλ και Λίβερπουλ έχουν πλέον τον πρώτο λόγο. Ο 27χρονος φορ γνωρίζει πως με τους Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ δύσκολα θα πάρει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί, αλλά το δημοσίευμα αναφέρει πως είναι διατεθειμένος να παλέψει για μια θέση στην ομάδα εφόσον δεν έρθει στα χέρια της Μπαρτσελόνα μια αρκετά καλή πρόταση για πώλησή του.

Το συμβόλαιο του Πέδρο με τη Μπάρτσα λήγει στις 30 Ιουνίου του 2019, ωστόσο Άρσεναλ και Λίβερπουλ αισιοδοξούν πως μπορούν να προσφέρουν τα χρήματα που αξιώνουν οι «μπλαουγκράνα» για τον Ισπανό επιθετικό. Το εν λόγω ποσό είναι άγνωστο αλλά δεδομένα δεν θα είναι μικρότερο των 40 εκατομμυρίων ευρώ.