Στα άκρα οι σχέσεις Ράμος-Πέρεθ, πιέζει ασφυκτικά η Γιουνάιτεντ!

Η... χημεία μεταξύ του Ισπανού αμυντικού και του προέδρου της Ρεάλ έχει χαλάσει οριστικά την ώρα που οι «κόκκινοι διάβολοι» «απειλούν» πως ο Ντε Χέα πωλείται μόνο αν ο Ράμος είναι στη συμφωνία!

Όπως αναμενόταν η υπόθεση μεταγραφής του Σέρχιο Ράμος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξελίσσεται στο μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ της σεζόν με την εφημερίδα AS να αποκαλύπτει το Σάββατο νέα δεδομένα που αναμένεται να παίξουν καταλυτικό ρόλο στο μέλλον του Ισπανού αμυντικού.

Η ισπανική εφημερίδα αποκαλύπτει πως οι σχέσεις του Ράμος με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ έχουν χαλάσει πλήρως και αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που ο πρώτος δεν σκοπεύει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Μια υπόσχεση στο κενό

Η... χημεία ανάμεσα στους δυο άνδρες χάλασε από τη στιγμή που ο Πέρεθ αθέτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Ράμος για βελτίωση του συμβολαίου του μετά τον τελικό του Champions League της σεζόν 2013-14. Ο Πέρεθ είχε πει τότε στον Ράμος πως «θα βελτιώσω το συμβόλαιό σου γιατί σου αξίζει», έχοντας δει τον Ισπανό αμυντικό να σκοράρει στο 4-1 επί της Ατλέτικο και να βάζει το λιθαράκι του στην κατάκτηση του 10ου Champions League από τη «βασίλισσα».

Ο Ράμος σκόραρε και απέναντι στη Σαν Λορέντσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων όμως ο Πέρεθ δεν ανταποκρίθηκε ούτε τότε και έτσι ξεκίνησε η κατάρρευση της σχέσης τους. Μάλιστα, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να φύγει από τους Μαδριλένους λόγω χρημάτων αλλά εξαιτίας του ότι ο Πέρεθ δεν κράτησε την υπόσχεσή του.

Ή Ράμος ή τίποτα!

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φρόντισε να εκμεταλλευθεί άμεσα αυτή την εξέλιξη, ξεκαθαρίζοντας στη Ρεάλ ότι ο Νταβίδ ντε Χέα δεν πωλείται αν δεν συμπεριληφθεί ο Ράμος στη συμφωνία των δυο «γιγάντων» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Πλέον ένα deal με ανταλλαγή των δυο παικτών θεωρείται το πιθανότερο σενάριο και δεν αποκλείεται μέσα στον Ιούλιο να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και οι δυο διεθνείς Ισπανοί να ανταλλάξουν... σπίτια.