Μάχη «γιγάντων» για τον νέο Βραζιλιάνο «μάγο»!

Γιουβέντους, Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Μπαρτσελόνα «τσεκάρουν» τον Γκέρσον της Φλουμινένσε, με την πρώτη να έχει καταθέσει ήδη και πρόταση!

Χαλιά από... ευρώ στρώνουν στα πόδια του Γκέρσον τέσσερις «τιτάνες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με στόχο να κάνουν δικό τους έναν από τους πιο ταλαντούχους Βραζιλιάνους μέσους στον πλανήτη! Όπως αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα Tuttosport η Γιουβέντους έχει καταθέσει ήδη πρόταση 17 εκατομμυρίων ευρώ για τον 18χρονο χαφ ο οποίος έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του με τη «Φλου» και έχει 22 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Εκτός από τη Γιουβέντους όμως στο... κόλπο απόκτησης του Γκέρσον έχουν μπει για τα καλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Μπαρτσελόνα, με την τελευταία να έχει ενδιαφερθεί και στο πρόσφατο παρελθόν για τον νεαρό μέσο.

Οι τέσσερις «γίγαντες» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν κάτοικο Ευρώπης τον πιτσιρικά και το όνομά του αναμένεται να «παίξει» έντονα στο μεταγραφικό παζάρι, με τη Γιούβε να έχει προβάδισμα αφού έχει καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση στη Φλουμινένσε.