Τα «βρήκαν» Φαν Πέρσι-Φενέρμπαχτσε

Έτοιμη να ανακοινώσει την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού είναι η τουρκική ομάδα που συμφώνησε με τον παίκτη και διαπραγματεύεται με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε συμφωνία με τον Ρόμπιν φαν Πέρσι ήρθε η Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Guardian που αποκαλύπτει ότι ο παίκτης τα «βρήκε» με τον τουρκικό σύλλογο και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του.

Καταλυτικό ρόλο στο deal φέρεται να έχει παίξει ο συμπατριώτης του Φαν Πέρσι Ντιρκ Κάιτ που αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στη «Φενέρ». Ο ατζέντης του Ολλανδού επιθετικού βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη τις τελευταίες δυο ημέρες, συζητώντας τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του πελάτη του το οποίο αναμένεται να είναι τετραετούς διάρκειας. Μάλιστα, η σύζυγος του Φαν Πέρσι είχε κάνει κράτηση σε ξενοδοχείο της Πόλης, κίνηση που «μαρτύρησε» το γεγονός ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται για μόνιμη εγκατάσταση.

Η Φενέρμπαχτσε έχει ήδη αποκτήσει τους Σίμον Κίερ (στόπερ), Φερναντάνο (επιθετικός), Σενέρ Οζμπαϊρακλί (μπακ), Αμπντουλαγέ Μπα (στόπερ) και Φαμπιάνο (τερματοφύλακας), ενώ αναμένεται σύντομα ο Νάνι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.