Mυθική πρόταση της Σίτι για Πογκμπά

Την ώρα που η Μπαρτσελόνα φαίνεται διατεθειμένη να δώσει 90 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον άσο της Γιουβέντους, η ομάδα του Μάντσεστερ ετοιμάζεται για... σφήνα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mirror», η Σίτι είναι διατειθέμενη να δώσει 99 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Γάλλο μεσοεπιθετικό. Όπως αναφέρει, μάλιστα, το σχετικό ρεπορτάζ δεν αποκλείεται η... εξωπραγματική πρόταση να έχει φτάσει ήδη στα γραφεία της «μεγάλης κυρίας», λίγες ώρες μετά την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της FIFA για το Financial Fair Play να άρει τους σχετικούς περιορισμούς που είχαν επιβληθεί στον αγγλικό σύλλογο. 

Όπως έγινε γνωστό, μετά την άρση, η Σίτι μπορεί να διαθέσει μέχρι και 180 εκατομμύρια ευρώ αυτό το καλοκαίρι για μεταγραφές με περισσότερα από τα μισά χρήματα να δίνονται για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά. Εκτός από τα 99 εκατομμύρια ευρώ που δίνουν οι Άγγλοι στους Ιταλούς, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση στον ίδιο τον παίκτη αγγίζει τις 335.000 ευρώ την εβδομάδα. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας του Μάντσεστσερ είναι το θέμα να κλείσει άμεσα ώστε ο Πογκμπά να είναι παρών στην περιοδεία που έχει προγραματιστεί για την προσεχή εβδομάδα στην Αυστραλία.