Και η Παρί για Μαστούρ!

Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και οι Παριζιάνοι ενδιαφέρονται για τον Μαροκινό σταρ της Μίλαν με την εφημερίδα «L’ Equipe» να κάνει λόγο για πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ της ομάδας του Λοράν Μπλαν.

Από τότε που ξεχώρισε με τη φανέλα των «μικρών» ομάδων της Μίλαν ο Χασίμ Μαστούρ αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Πλέον ο Μαροκινός πιτσιρικάς αποτελεί στόχο μεγάλων ομάδων και μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης η Παρί Σεν Ζερμέν μπαίνεις το κόλπο της απόκτησής του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «L’ Equipe» τη Δευτέρα οι Πρωταθλητές Γαλλίας έχουν καταθέσει πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μαστούρ και περιμένουν την απάντηση της Μίλαν. Η Ρεάλ είχε προσεγγίσει τους «ροσονέρι» τον Ιανουάριο του 2015 για τον Μαστούρ, ωστόσο οι «ροσονέρι» είχαν αποφασίσει να αρνηθούν την πρόταση της «βασίλισσας» και να επενδύσουν στο μέλλον.

Στο δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας γίνεται αναφορά και για ενδιαφέρον της Μονακό, ωστόσο η Παρί είναι η μοναδική που φέρεται να έχει καταθέσει ήδη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή και έχει προβάδισμα στην απόκτησή του.