Προβλήματα ενόψει Community Shield για Τσέλσι

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε τους Γκάρι Κέιχιλ και Ντιέγκο Κόστα ν' αποκομίζουν τραυματισμούς στο φιλικό με τη Μπαρτσελόνα και πιθανότατα δεν θα υπολογίζει σε αυτούς στο ματς με την Άρσεναλ, την Κυριακή (1/8) για το Community Shield.

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ των «μπλε» στην ισόπαλη αναμέτρηση με τους «μπλαουγκράνα» στην Ουάσινγκτον, χτύπησε στη μύτη την ώρα που έκανε την κεφαλιά για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Μάτωσε και χρειάστηκε λίγα λεπτά μέχρι να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για το πρόβλημα.

Από την πλευρά του, ο Ντιέγκο Κόστα παραπονέθηκε για μυϊκές ενοχλήσεις και σε περίπτωση που έχει υποστεί τραυματισμό και δεν ήταν κάτι επιπόλαιο της στιγμής, ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνει αγώνα δρόμου και για την πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Πρέμιερ Λιγκ, το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο!

Οι δυο τους, πάντως, είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το παιχνίδι του Community Shield με αντίπαλο την Άρσεναλ το απόγευμα της Κυριακής και με δεδομένο πως ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε κάτι τέτοια παιχνίδια, ενδεχομένως να προφυλαχθούν.