Νέα νίκη… Μουρίνιο επί της Μπαρτσελόνα (video)

Την δεύτερη νίκη της στο International Champions Cup πανηγύρισε η Τσέλσι, η οποία επικράτησε 4-2 στα πέναλτι της Μπαρτσελόνα, καθώς η κανονική διάρκεια είχε ολοκληρωθεί ισόπαλη 2-2.

Το «συγκρότημα» του Ζοσέ Μουρίνιο άνοιξε το σκορ μόλις στο 10’ με τον Αζάρ, ο οποίος σημείωσε ίσως το καλύτερο τέρμα του αγώνα, μ’ ένα απίστευτο σόλο. Ωστόσο, οι Καταλανοί έφεραν το ματς στα ίσια στο 52’ με τον Σουάρες και στο 66’ έκαναν την ανατροπή με τον Ραμίρες. Όμως, ο Κέιχιλ ισοφάρισε για τους Πρωταθλητές Αγγλίας και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Για ένα ακόμα ματς στην διεθνή διοργάνωση, πρωταγωνιστής ήταν ο Κουρτουά, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Πικέ και στην συνέχεια, ο Ρεμί έδωσε τη νίκη στους «μπλε».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν (60' Μασίπ), Ντόουγκλας (17' Σέρτζι Ρομπέρτο), Μπαρτρά (59' Πικέ), Ματιέ (59' Βερμάλεν), Αντριάνο (60' Τζορντι Άλμπα), Ράκιτιτς (60' Ινιέστα), Γκουμπάου (61' Ραφίνια), Μπουσκέτς (61' Σαμπέρ), Σουάρες (62' Πέδρο), Ελ Χανταντί (73' Χαλίλοβιτς), Σάντρο Ραμίρες.

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Ζουμά, Κέιχιλ, (87' Τσέιλομπα), Αθπιλικουέτα (62' Τέρι), Μάτιτς, Φάμπρεγκας (64' Μόουσες), Κένεντι (46' Ουίλιαν), Οσκάρ (46' Ραμίρες), Αζάρ (68' Φαλκάο), Ντιέγκο Κόστα (60' Ρεμί).