Απίστευτη «επίθεση» Μουρίνιο στην... κυρία Μπενίτεθ!

Χιούμορ προσπάθησε να κάνει σε συνέντευξή της η γυναίκα του Ράφα Μπενίτεθ, αλλά με τον Ζοζέ Μουρίνιο δεν κάνεις αστειάκια! 

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη δήλωση της Μονσεράτ Σεαρά σχετικά με την σχέση που συνδέει τον Ράφα Μπενίτεθ με τον Πορτογάλο προπονητή, καθώς ο πρώτος συνήθως αναλαμβάνει ομάδες που έχει αφήσει ο Μουρίνιο. «Εμείς τακτοποιούμε όσα αφήνει λάθη αφήνει πίσω του ο φίλος μας ο Μουρίνιο. Είναι λογικό να συμβαίνει εφόσον είναι λίγοι οι καλοί προπονητές» ήταν τα λόγια της κυρίας Μπενίτεθ, που συζητήθηκαν και φυσικά δεν έμειναν ασχολίαστα από τον ίδιο τον τεχνικό της Τσέλσι. 

«Η σύζυγος του Μπενίτεθ μάλλον είναι μπερδεμένη και δεν το λέω για αστείο. Έφυγα από την Τσέλσι και με αντικατέστησε ο Ντι Ματέο,αποχώρησα από τη Ρεάλ και ήρθε ο Αντσελότι. Στη μοναδική ομάδα που αμέσως μετά από εμένα, ανέλαβε ο Μπενίτεθ ήταν η Ίντερ και μέσα σε έξι μήνες κατέστρεψε την πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη εκείνη την περίοδο. Θα έλεγα, λοιπόν, στην γυναίκα του Μπενίτεθ να ασχοληθεί περισσότερο με τη δίαιτα του συζύγου της και να μην μιλάει για εμένα» ήταν η απάντηση του Μουρίνιο, ο οποίος έδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν σηκώνει πολλά πολλά.