Επιστρέφει για Ντε Χέα η Ρεάλ

Την πολιορκία του Νταβίντ Ντε Χέα συνεχίζει η Ρεάλ Μαδρίτης αφού ετοιμάζει καινούρια πρόταση για τον Ισπανό τερματοφύλακα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca.

Παρά το ναυάγιο των αρχικών διαπραγματεύσεων μεταξύ της «βασίλισσας» και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ δεν φαίνεται να έχει παρατήσει την υπόθεση του Ντε Χέα. Μάλιστα, όπως σημειώνει το εν λόγω δημοσίευμα, οι «μερένχες» είναι έτοιμοι να ρίξουν στο τραπέζι νέα βελτιωμένη πρόταση.

Ο Κέιλορ Νάβας και ο Κίκο Κασίγια δεν προσφέρουν την εγγύηση που προσέφερε ο Ίκερ Κασίγιας και, ομολογουμένως, ψάχνει ο Ράφα Μπενίτεθ για την υπεράσπιση της «βασιλικής» εστίας. Γι’αυτό η ισπανική πλευρά θέλει πάση θυσία να φέρει στο Μπερναμπέου τον Ντε Χέα και παρουσιάζεται πρόθυμη να εκπληρώσει κάθε οικονομική απαίτηση των «κόκκινων διαβόλων».

Από την άλλη, η ομάδα του Μάντσεστερ απέκτησε μόλις τον Σέρχιο Ρομέρο από την Μονακό στον οποίο μπορεί να βασιστεί ο Λουίς Φαν Χάαλ σε περίπτωση πώλησης του Ντε Χέα. Φυσικά, εκτός από τον Ρομέρο, ο Φαν Χάαλ έχει στη διάθεσή του τον Άντερς Λίντεγκαρντ και τον Σαμ Τζονστόουν που είναι σε θέση να στηρίξουν τον «άσσο» της Γιουνάιτεντ.