Πέδρο... μετά το ευρωπαϊκό Super Cup

Μετά το ευρωπαϊκό Super Cup, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πέδρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα.

Δεδομένη θεωρείται η παραχώρηση του διεθνούς άσου στους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ στους «μπλαουγκράνα», ποσό το οποίο αντιστοιχεί στη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η «Marca», το ερώτημα είναι πότε κι όχι αν ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Πέδρο στο «Ολντ Τράφορντ». Κι η απάντηση είναι μετά τις 11 Αυγούστου, καθώς ο Λουίς Ενρίκε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ζήτησε από τον παίκτη να παραμείνει στην ομάδα μέχρι τότε και την αναμέτρηση κόντρα στη Σεβίλλη, καθώς οι Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες εντάχθηκαν πρόσφατα με την υπόλοιπη ομάδα και δεν θέλει να τους... ρίξει από νωρίς στα «βαθιά».

Από την άλλη, ο Λουίς φαν Χάαλ θα προτιμούσε τον Πέδρο νωρίτερα στην ομάδα του, καθώς η Premier League ξεκινάει στις 8/8 ενώ άμεσα θα υπάρξουν και τα play off του Champions League. 

Όπως και να έχει όμως, η μεταγραφή του στο σύλλογο του Μάντσεστερ θεωρείται πιο δεδομένη από πότε...