Ανακοίνωσε Μπεμπά η Νιούκαστλ!

Επίσημο μέλος της Νιούκαστλ είναι από το απόγευμα της Πέμπτης ο Τσανσέλ Μπεμπά, με την εξασφάλιση της βίζα του! Πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε ο νεαρός αμυντικός με τις «καρακάξες». 


 
Η Νιούκαστλ περίμενε σήμερα το αποτέλεσμα της αίτησης που είχε κάνει για την έκδοση βίζα του ποδοσφαιριστή και οι Άγγλοι ήταν... συνεπέστατοι, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 20χρονου άσου από την Άντερλεχτ. 

Ο ποδοσφαιριστής είχε περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, είχε συμφωνήσει σε όλα με τη νέα του ομάδα και όταν μπήκαν σε τάξη, πόζαρε με την ασπρόμαυρη φανέλα και ανακοινώθηκε από τον αγγλικό σύλλογο. 

«Είμαι ενθουσιασμένος και περήφανος που θα παίζω πλέον στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο και σε μια τόσο δημοφιλή ομάδα όπως είναι η Νιούκαστλ. Ξέρω το πρωτάθλημα, ξέρω την ομάδα γιατί παρακολουθούσα την Πρέμιερ Λιγκ από την τηλεόραση και θα προσπαθήσω πλέον να βοηθήσω τους νέους μου συμπαίκτες και να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς μας. Θέλω πολύ να δώσω κάτι ξεχωριστό στην ομάδα και να πετύχω» δήλωσε ο Μπεμπά.