Φαβορί η Ρόμα για Ζέρσον

Πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος στη Βραζιλία περιγράφεται ως η μεγάλη ελπίδα για το μέλλον, βρίσκεται η Ρόμα.

Πρόκειται για τον 18χρονο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό της Φλουμινένσε Ζέρσον Σάντος ντα Σίλβα, για τον οποίο οι "τζαλορόσι" πρόσφεραν 18 εκατομμύρια, ξεπερνώντας προς το παρόν τον ανταγωνισμό της Μπαρτσελόνα.

Ο Ζέρσον είναι ο ηγέτης της βραζιλιάνικης Εθνικής Ελπίδων (Under-20) και οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας είναι πεπεισμένοι ότι μπορούν να τελειώσουν επιτυχώς ένα εγχείρημα παραπλήσιο με εκείνο του Λαμέλα, όταν είχαν ξοδέψει για τον Αργεντινό περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ και στη συνέχεια τον παραχώρησαν στην Τότεναμ για 30 εκ. συν 5 εκ. ευρώ μπόνους.

Για τον Ζέρσον είχε ενδιαφερθεί επίσης η Γιουβέντους, αλλά οι συνεχείς προσφορές της Ρόμα, που αύξησε έτσι την τιμή του ποδοσφαιριστή, ανάγκασαν την πρωταθλήτρια Ιταλίας να κάνει πίσω. Το πρόβλημα πάντως είναι ότι ο Ζέρσον καταλαμβάνει θέση ξένου, οπότε η ομάδα της πρωτεύουσας θα τον αφήσει μια χρονιά στη Βραζιλία, δεδομένου ότι οι δύο μη κοινοτικοί ποδοσφαιριστές της θα είναι οι Τζέκο και Σαλάχ.