«Σφαλιάρα» στη Σίτι!

Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε τη Μάντσεστερ Σίτι η Στουτγκάρδη (4-2), σκοράροντάς τα όλα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ η νέα σεζόν της Premier League ξεκινάει σε μία εβδομάδα! Μείωσαν στο τέλος οι Κελέτσι (84') και Τζέκο (89').

Θα περίμενε κανείς πως όσο πλησιάζουμε στην έναρξη της νέας σεζόν, ειδικότερα όταν μιλάμε για το πρωτάθλημα της Αγγλίας αλλά και τους «πολίτες» που έχουν μεγάλες βλέψεις, η παρουσία τους, έστω και σε φιλικό, θα ήταν πιο αξιοπρεπής.

Η Στουτγκάρδη όμως, που πέρυσι κατάφερε να παραμείνει στην Bundesliga στο τέλος, της έβαλε δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Απόδειξη, το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, 4-0! Και να πει κανείς πως η Σίτι δεν είχε τα... αστέρια της μέσα; Κομπανί, Χαρτ, Στέρλινγκ, Νασρί, ήταν κάποιοι εκ των οποίων αγωνίστηκαν στο πρώτο -τραγικό- μέρος.

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου παρέμεινε μέχρι το 84' με τα γκολ των Γερμανών να πετυχαίνουν οι Κόστιτς (15'), Ντιντάβι (31') και Γκίντσζεκ (36', 38). Το σύνολο του Μανουέλ Πελεγκρίνι κατάφερε να... μαζέψει τα ασυμμάζευτα προς το τέλος, διαμορφώνοντας το 4-2 με τον Κελέτσι (84') και τον (φευγάτο) Τζέκο (89').