Ήττα η Γιούβε, στα πιτς ο Κεντίρα

Κακή η Γηραιά Κυρία έχασε (2-0) όχι μόνο το φιλικό από τη Μαρσέιγ, αλλά και τον Γερμανό μέσο, ο οποίος υπέστη και πάλι θλάση.

Για ακόμα ένα φιλικό η Γιουβέντους δέχτηκε γκολ αν και στην προκειμένη περίπτωση, κόντρα στη Μαρσέιγ αυτά τα δύο που έφαγε ο Μπουφόν στην ήττα με 2-0, ήταν γκολάρες. Γενικότερα πάντως όλα στραβά πήγαν στην Γηραιά Κυρία που δεν έδειξε καλό πρόσωπο.

Αφού σπατάλησε κάποιες ευκαιρίες να ανοίξει εκείνη το σκορ, είδε τον Αλεσαντρινί (35') να βάζει τη γκολάρα της ζωής του, όταν από τα 25 μέτρα και πλάγια δεξιά, σούταρε φαλτσαριστά για να κρεμάσει τον Τζίτζι. Στο 45' ο Λίχσταϊνερ αποβλήθηκε επειδή κάτι άσχημο είπε στον διαιτητή και στο 84' ήρθε η χαριστική βολή με τον Μπαραντά να πυροβολεί με διαγώνιο μονοκόμματο πλασέ.

Και εάν η ήττα αυτή καθ' αυτή ήταν το ένα άσχημο νέο για τον Μάξι Αλέγκρι, ο τραυματισμός του Σάμι Κεντίρα τον βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσει τα πλάνα του. Ο Γερμανός μέσος στο 25' αντικαταστάθηκε, καθώς υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Ακόμα δεν είναι γνωστό πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης, αλλά σίγουρα θα χάσει το Σούπερ Καπ στη Σανγκάη κόντρα στη Λάτσιο (8 Αυγούστου).

Η αλήθεια είναι πως αυτή η θλάση ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Απλά μία μία βιαστική ματιά στο πρόσφατο ιστορικό του παγκόσμιου πρωταθλητή, εξηγεί το γιατί έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ. Πέρσι εξαιτίας μυικών προβλημάτων στο πρωτάθλημα ξεκίνησε βασικός μόνο τρεις φορές (8 ως αλλαγή), ενώ πρόπερσι αντίστοιχα είχε 12 ξεκινήματα (1 ως αλλαγή). Οπότε αυτά θα συμβαίνουν με τον Κεντίρα.