Τινάζει την μπάνκα για Μπενζεμά η Άρσεναλ

Ο Αρσέν Βενγκέρ φέρεται έτοιμος να προσφέρει 65.000.000 ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Καρίμ Μπενζεμά.

Το μεταγραφικό "μπαμ" του καλοκαιριού θέλει να κάνει η Άρσεναλ με την απόκτηση του Καρίμ Μπενζεμά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "AS", οι "κανονιέρηδες" επέστρεψαν στη διεκδίκηση του Γάλλου επιθετικού, όντας έτοιμοι να προσφέρουν 65.000.000 ευρώ για χάρη του.

Η αγγλική ομάδα έχει κάνει ήδη δύο προτάσεις για τον 28χρονο άσο, οι οποίες όμως απορρίφθηκαν από τους διοικούντες τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρόλα αυτά, ο στράικερ των "μερένγκες" αποτελεί διακαή πόθο του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος κάνει ότι περνά από το χέρι του προκειμένου να τον φέρει στο "Έμιρεϊτς".

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως -πέρα από το παχυλό συμβόλαιο- ο Βενγκέρ προσφέρει στον Μπενεζεμά ένα... γαλλικό περιβάλλον, αφού αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα συναντήσει στο Λονδίνο έξι συμπατριώτες του και συγκεκριμένα τους Ντεμπισί, Φλαμινί, Σανογκό, Κονσιελνί, Κοκλέν και Ζιρού.

Παρόλα αυτά, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι για τον Αλσατό τεχνικό, αφού οι άνθρωποι της Ρεάλ δεν έχουν αποφασίσει αν θέλουν να πουλήσουν τον Γάλλο άσο, καθώς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αποδυναμωθεί σε μεγάλο βαθμό η επιθετική γραμμή της ομάδας, ενώ θα σπάσει κι η τριάδα που έχει δημιουργηθεί με τους Γκάρεθ Μπέιλ και Κριστιάνο Ρονάλντο.