Πάει για… μπαμ με Μπέιλ!

Αποφασισμένη να κάνει τη μεταγραφή του καλοκαιριού εμφανίζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς είναι έτοιμη να… διαλύσει τα ταμεία με την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα της «Daily Express» την Κυριακή (2/8) σύμφωνα με το οποίο, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι διατεθειμένοι να κάνουν επίσημη κρούση στη «βασίλισσα» για τον διεθνή μέσο, καλύπτοντας τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας της Μαδρίτης, οι οποίες φτάνουν στα 123 εκατομμύρια ευρώ! Παρά τα… τρελά λεφτά, η Γιουνάιτεντ έχει δύο σημαντικά… όπλα στις επερχόμενες διαπραγματεύσεις με τους Ισπανούς.

Αρχικά, το πρώτο και το σημαντικότερο, είναι η συμφωνία που υπέγραψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Adidas, η οποία θα ντύνει τα επόμενα 10 χρόνια τους «κόκκινους διαβόλους», ρίχνοντας το ποσό του 1,066 δισ. ευρώ. Στο… πελατολόγιο της γνωστής εταιρίας βρίσκεται και το όνομα του Γκάρεθ Μπέιλ και, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναμένεται να γίνει… κρούση για την μετακόμιση του παίκτη στην αγγλική ομάδα.

Παράλληλα, η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται πάντα για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα και σε περίπτωση που ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις, ο Ισπανός τερματοφύλακας μπορεί να μπει στην… εξίσωση, μια και ο Γιάσπερ Σίλεσεν του Άγιαξ θεωρείται… δεδομένος, αν αποχωρήσει ο πρώτος για την πατρίδα του.