Ιατρικά για την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ντόχα ο Ντι Μαρία

Ο Ανχελ Ντι Μαρία ετοιμάζει τις βαλίτσες του και περνάει ιατρικά στην Ντόχα για την Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο.

Το «Press Association» υποστηρίζει ότι μέσα στις επόμενες ώρες  Ανχελ Ντι Μαρία θα έχει περάσει ιατρικά για την Παρί Σεν Ζερμέν, βάζοντας τέλος στο πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τα εν λόγω Μέσα, ο Αργεντινός θα πάει από την Αργεντινή στην Ντόχα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Πέρυσι, η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στα ταμεία της σχεδόν 84.000.000 ευρώ για την απόκτησή του, αλλά στο σχήμα του Λουίς Φαν Χάαλ δεν μπόρεσε να ταιριάξει. Όσο για την Παρί, αναμένεται να της κοστίσει 63.000.000 ευρώ. Ο ίδιος αναμένεται να είναι τέλος του επόμενου καλοκαιριού κατά 11.500.000 ευρώ.

Ο ίδιος ήθελε να φύγει, πίεσε για τη μετεγγραφή του στην Παρί και όλα δείχνουν ότι πλέον αποτελεί θέμα χρόνου για να ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο Ολλανδός τεχνικός ήδη έχει αποκτήσει τους Ντεπάι, Σβαϊνστάιγκερ και Σνάιντερλιν ενώ επόμενος στόχος του είναι ο Πέδρο, για τον οποίο είναι έτοιμος να διαθέσει κοντά στα 30.000.000 ευρώ.