Με λουμπάγκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο..

Ο Πορτογάλος έμεινε εκτός της αποστολής της Ρεάλ για το Audi Cup, ενώ απών από τα παιχνίδια θα είναι και ο Καρίμ Μπενζεμά. 

Οι πιο... καχύποπτοι θα πουν ότι τα «έδωσε» όλα στο χορό στον γάμο του μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες. Άλλοι ίσως ακόμα και να σκεφτούν ότι μπορεί να συνέβησαν και διάφορα άλλα με κάποιες από τις καλεσμένες, αλλά αυτά θα πρέπει να περιμένουμε ρεπορτάζ τις επόμενες ημέρες για να τα μάθουμε. Το σίγουρο είναι πως ο Πορτογάλος άσος έπαθε λουμπάγκο και θα πρέπει να μείνει στη Μαδρίτη για να ξεπεράσει το πρόβλημα και να είναι πανέτοιμος τις επόμενες ημέρες καθώς οι Mαδριλένοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για την έναρξη της Primera Division. 

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Καρίμ Μπενζεμά για να ξεκουραστεί, καθώς αγωνίστηκε σε όλα τα φιλικά της Ρεάλ στην Αυστραλία και στην Κίνα, ενώ ακόμα εκκρεμεί και το θέμα με τη φημολογούμενη μεταγραφή του στην Άρσεναλ αν και ο Αρσέν Βενγκέρ απέφυγε να επιβεβαιώσει τις φήμες που θέλουν τους Άγγλους να έχουν κάνει πρόταση ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ για τον Γάλλο. 

Το πρώτο παιχνίδι της Ρεάλ στο τουρνουά είναι αύριο κόντρα στην Τότεναμ.