Ο Μπαλοτέλι δεν ήξερε επί μήνες συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ!

Απίστευτες ιστορίες βγαίνουν στο φως από τη θητεία του Μάριο Μπαλοτέλåι στη Λίβερπουλ, με αγγλικό δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι ο Ιταλός δήλωνε πως δεν θυμόταν συμπαίκτη του, με τον οποίο ήταν για μήνες μαζί!

«why always me», είναι η ατάκα-σλόγκαν του Ιταλού φορ, την οποία έγραφε σε ένα μπλουζάκι του και την έδειξε κατά τον πανηγυρισμό του όταν ακόμα αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Σίτι. Πώς όμως να ξεφύγει από τα φώτα ο «Σούπερ Μάριο» με αυτά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας κάθε... λίγο και λιγάκι. 

Τώρα, που πλέον δεν ανήκει στους Reds, η «Liverpool Echo» κατέγραψε ορισμένα από τα τερτίπια του Μπαλοτέλι όσο καιρό βρισκόταν στην ομάδα κι αν κάποια είναι ακούγονται... φυσιολογικά -πλέον- με όσα έχουμε δει από τον Ιταλό, υπάρχει και κάτι που τα ξεπερνάει όλα. 

λοιπόν γεγονότα όπως ότι κάπνιζε μετά τις προπονήσεις ή ότι είχε επινοήσει κάποια ζημιά στο i-phone του για να αγοράσει το αμέσως επόμενο μοντέλο, για να φτάσουμε στο ότι δεν γνώριζε κάποιον συμπαίκτη του! Ποιον; Τον Τζόι Αλεν! Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο διεθνής φορ είχε δηλώσει πως δεν θυμότν ποιος ήταν ο 25χρονος Ουαλός, παρ' ό,τι ήταν επί μήνες μαζί στη Λίβερπουλ, ενώ είχαν αγωνιστεί κιόλας σε ίδια παιχνίδι!