Νόριτς για Μποκανί...

Το όνομα του Ντεμερσί Μποκανί είναι στην ερυθρόλευκη λίστα, ωστόσο οι Ουκρανοί τον στέλνουν στη Νόριτς, με τον Ρεμπρόβ να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον!

O Nτεμερσί Μποκανί βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί. Ομάδες από την Premier League έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και όπως αναφέρουν τα ουκρανικά ΜΜΕ, η Νόριτς είναι διατεθειμένη να δαπανήσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Το θέμα επιβεβαίωσε και ο προπονητής του, Σεργκέι Ρεμπρόβ «Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Ντιναμό, έχει μεγάλη επιθυμία να παίξει στην Αγγλία, όμως αυτό το αποφασίζει ο πρόεδρος της ομάδας». Βέβαια, υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο για την μεταγραφή του Κονγκολέζου σε κάποια ομάδα και είναι η φυσική του κατάσταση «Για να βρει ρυθμό ο Μποκανί θα χρειαστεί αρκετό καιρό και κανείς δεν μπορεί να του εγγυηθεί ότι θα είναι βασικός. Αν μέχρι το κλείσιμο των μεταγραφών δεν φύγει θα το ξανασκεφτώ. Πρέπει ο ίδιος να το παλέψει πολύ και να δώσει τα πάντα. Ολοι θέλουμε ένα δυνατό Μποκανί».

Οι «ερυθρόλευκοι» ρίχνουν ματιές για επιθετικό, αν και το βλέμμα είναι στραμμένο στον Ερνάνι, ο οποίος είναι κοντά στην έλευσή του στους Πειραιώτες. Οσο για τον Kλαούντιο Πισάρο και σενάρια που τον ήθελαν να απασχολεί τον Ολυμπιακό, αυτά διαψεύστηκαν από τους Πειραιώτες.