H 100άρα του Μουρίνιο και το... δείπνο σε πιθανή ήττα!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο συμπληρώνει σήμερα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, 100 εντός έδρας παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ με την Τσέλσι, ωστόσο, τόνισε πως θα βγει να δειπνήσει με την οικογένειά του μονάχα σε περίπτωση... ήττας! 

Σε 99 παιχνίδια στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στις δύο θητείες του στους «μπλε» του Λονδίνου, ο «Special One» έχει ηττηθεί μόλις μια φορά (από τη Σάντερλαντ, τον Απρίλη του 2014) και μετράει 76 νίκες σε αυτά τα παιχνίδια. 

Σήμερα, οι Πρωταθλητές υποδέχονται την Κρίσταλ Πάλας για την 4η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, ο Μουρίνιο συμπληρώνει 100 ματς μπροστά στο κοινό της ομάδας και δήλωσε ότι θα... «γιορτάσει» μονάχα σε ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα! 

«Μου αρέσει να πηγαίνω σε εστιατόριο για δείπνο με την οικογένειά μου, περισσότερο όταν... χάνουμε! Στο αρνητικό αποτέλεσμα, δεν μου αρέσει να κρύβομαι ούτε να κάνω πιο στεναχωρημένη την οικογένειά μου και να κλειστούμε στο σπίτι. Πολλές φορές, επιλέγουμε ένα εστιατόριο κοντά στο γήπεδο και πηγαίνουμε εκεί με τα πόδια, περνώντας μπροστά από παμπ που έχουν ακόμα κόσμο. Δεν μου αρέσει να κρύβομαι όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά. Στα καλά αποτελέσματα, συνεχίζουμε την προσπάθεια και στα άσχημα, βγαίνουμε μπροστά και δεν κρυβόμαστε» είπε ο Πορτογάλος ενόψει του σημερινού ματς.