Ζοσέ, βουλιάζουμε!

Στο 100ο εντός έδρας παιχνίδι του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι, ο Πορτογάλος είδε τους «μπλε» να χάνουν με 1-2 από την Κρίσταλ Πάλας και να μένουν στο -8 από την κορυφή!

Ήταν το 200ό του ματς στην Premier League και το 100ό του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στον πάγκο της Τσέλσι. Σε αυτά τα ματς στο σπίτι των μπλε, ο Ζοσέ Μουρίνιο μετρούσε μόνο μία ήττα όλα αυτά τα χρόνια! Φέτος που του πηγαίνουν όλα μα όλα στραβά, ο special one βλέπει ακόμα και ομάδες όπως η Κρίσταλ Πάλας να περνάνε αέρα από ένα γήπεδο που κάποτε ήταν απόρθητο κάστρο. Η Τσέλσι υπέστη νέα ήττα σοκ με 1-2 και ήδη από την τέταρτη αγωνιστική βλέπει με τα κυάλια (-8) την κορυφή και την Μάντσεστερ Σίτι!

Μία άμυνα που πέρυσι στην πορεία τίτλου έφαγε 32 γκολ σε 38 αγωνιστικές έχει προλάβει ήδη να δεχθεί 9 μετά από τέσσερα παιχνίδια. Η Τσέλσι ήταν νευρική νωχελική και χωρίς ξεκάθαρες ιδέες στο γήπεδο. Σταδιακά άρχισε να ανεβαίνει σε μέτρα και τα κενά πίσω δεν άργησαν να φανούν. Ο Σακό έκανε κάθετο τρέξιμο σαν σε περίπατο, βρέθηκε σε θέση αιχμής στην καρδιά της περιοχής και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1 (65’). Μπορεί η Τσέλσι να βρήκε τον πιο απροσδόκητο ήρωα στο πρόσωπο του Φαλκάο που με καρφωτή κεφαλιά (79’) ισοφάρισε σε 1-1 για τους μπλε, όμως η λονδρέζικη αφέλεια φάνηκε ξανά. Στην επόμενη φάση, η άμυνα της Τσέλσι πιάστηκε πάλι κοιμώμενη και ο Γουόρντ σαν σε προπόνηση έκανε το 1-2 για την Κρίσταλ Πάλας που πρόσθεσε επιπλέον μπελάδες στο κεφάλι του Ζοσέ Μουρίνιο, που βλέπει την χρονιά να στραβώνει από πάρα πολύ νωρίς…