Ούτε τώρα η Τότεναμ

Η Τότεναμ έμεινε για ακόμα μία αγωνιστική χωρίς νίκη, καθώς παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερη από την Έβερτον δεν μπόρεσε να σκοράρει και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.  

Στην πρεμιέρα έπαιζε με την Γιουνάιτεντ εκτός έδρας, συγχωρείται. Τη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στην Στόουκ, το 2-2 θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα ατυχές μεν, δικαιολογημένο δε, αποτέλεσμα, καθώς ήταν ακόμα νωρίς. Την 3η, απέναντι στη Λέστερ, βρήκε πάνω στον αήττητο τοίχο που ακούει στο όνομα “Ρανιέρι”, ο οποίος δε χάνει- στην Premier League, όχι στην Εθνική μας...- ποτέ φέτος κι από κανέναν.  

Όμως, στο σημερινό ματς που η Τότεναμ υποδεχότανε την Έβερτον, οι φίλοι της ομάδας είχανε πάρει ένα ρόδι περιμένοντας, επιτέλους, να το σπάσουν. 90 και πλέον λεπτά μετά, όμως, το ρόδι παραμένει ανέπαφο: μπορεί τα «Σπιρούνια»- μετά τη φάση του 17΄ και την απόκρουση του Γιορίς- να πίεζαν συνεχώς για ν' ανοίξουν το σκορ, όμως ο Κέιν στο 25΄, ο Μέισον τέσσερα λεπτά αργότερα και ο Μπενταλέπ στο 30΄ είδαν τον Χάουαρντ, πρωτίστως, και την τύχη δευτερευόντως να μην τους κάνουν το χατίρι.  

 Στο δεύτερο ημίχρονο, η θέληση να δουν οι παίκτες του Ποκετίνο τον Χάουαρντ με το κεφάλι κατεβασμένο και την μπάλα ν' αναπαύεται στα δίχτυα του παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα, όμως στο 55΄ ο Μέισον είδε και πάλι τον Αμερικανό τερματοφύλακα να κατεβάζει ποδοσφαιρικά ρολά, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν και οι προσπάθειες τον Τσαντλί και Βερτόνχεν στο 66΄ και το 70΄ αντίστοιχα.

Αυτός που πήρε, τελικά, μια μικρή χαρά ήταν ο (πεσμένος στην αρχή της σεζόν) Χάρι Κέιν που έστειλε, τελικά, την μπάλα στα δίχτυα στο 76ο λεπτό, όμως ο διαιτητής ακύρωσε ορθά το γκολ ως οφσάιντ.