«Κόκκινος διάβολος» ο Μαρσιάλ

Έσκασε η «βόμβα» με τον Αντονί Μαρσιάλ, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού από τη Μονακό! 

Ο διεθνής Γάλλος φορ άφησε το... κοσμοπολίτικο Μονακό για το «Όλντ Τράφορντ» με τους «κόκκινους διάβολους» να πληρώνουν... cash 55 εκ. ευρώ! Βέβαια η συμφωνία των δύο ομάδων προβλέπει να καταβληθούν ακόμα 20 εκ. ευρώ, αν ο Μαρσιάλ «πιάσει» συγκεκριμένους στόχους με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο νεαρός επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών! 

«Είμαι ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απόλαυσα τη θητεία του μου στη Μονακό και θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας για την στήριξή τους. Πάντα ήθελα, όμως, να παίξω στην Premier League και την καλύτερη ομάδα του κόσμου», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 19χρονου επιθετικού μετά την ολοκλήρωση του... deal! 

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που τον αποκτήσαμε. Είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει παίκτης top επιπέδου! Απλά θα πρέπει να του δώσουμε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί», σημείωσε από την πλευρά του ο Λουίς Φαν Χάαλ!