Πρόταση ανανέωσης σε Ντε Χέα εξετάζει η Γιουνάιτεντ

Το σίριαλ του φετινού καλοκαιριού με τη μεταγραφή του Νταβίδ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε ευτυχή κατάληξη και πλέον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιό του.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας σύμφωνα με την εφημερίδα AS δεν έχει αλλάξει τη στάση του. Η επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ παραμένει η ίδια, ωστόσο με την εξέλιξη που είχαν τα πράγματα θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα βρίσκεται στο «Όλντ Τράφορντ» και φέτος.

Το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου το καλοκαίρι και στη Γιουνάιτεντ δεν θέλουν να σκέφτονται σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο να τον χάσουν χωρίς χρήματα. Γι' αυτό, όπως υποστηρίζει η AS, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αναμένεται να του προτείνουν νέο συμβόλαιο με την ελπίδα ο Ισπανός κίπερ να απαντήσει θετικά.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαντάζει καθόλου βέβαιο. Άλλωστε είναι άγνωστο τι στάση θα κρατήσει ο Λουίς φαν Χάαλ κι αν τελικά ο Ολλανδός τεχνικός επαναφέρει τον Ντε Χέα στη δράση. Ο τελευταίος πάντως, όσο κι αν νιώθει... ξενερωμένος από το γεγονός ότι «χάλασε» η μεταγραφή του στη Ρεάλ, θα θέλει να έχει παιχνίδια στα πόδια του ενόψει του Euro 2016 το επόμενο καλοκαίρι.