Ράμος: «Δεν θα πεθάνει κιόλας ο Ντε Χέα...»

Να ξεχάσει όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες και να κοιτάξει μπροστά για να παραμείνει σε τοπ επίπεδο κάλεσε ο Σέρχιο Ράμος τον Νταβίντ Ντε Χέα μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η υπόθεση του Ισπανού πορτιέρο μονοπώλησε το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου τις τελευταίες ώρες της διορίας των καλοκαιρινών μεταγραφών, με τη Ρεάλ να κατηγορεί τη Γιουνάιτεντ για καθυστερήσεις και τους «κόκκινους διαβόλους» να απαντούν στις κατηγορίες με τον ίδιο ακριβώς ισχυρισμό. 

Ο Ντε Χέα έχει ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνικής ομάδας της Ισπανίας σε μια προσπάθεια να συνεχίσει τη ζωή και την καριέρα του και συγκεντρωθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. 

Ο Σέρχιο Ράμος, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο και κληθείς να ερωτηθεί για τον συμπαίκτη του στους «φούριας ρόχας», ανέφερε: 

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να το σκεφτεί καλά αυτό. Κανείς δεν πέθανε για μια μεταγραφή που δεν έγινε και ούτε εκείνος θα πεθάνει που δεν ήρθε στη Ρεάλ. Πρέπει να φροντίσει να παραμείνει σε τοπ επίπεδο γιατί είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες. Η περίοδος των μεταγραφών κρύβει πάντοτε πολλά και κάθε ομάδα προσπαθεί να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί, οπότε δεν είναι ποτέ εύκολο για κανέναν ποδοσφαιριστή όταν μαθαίνει ότι κάτι πήγε στραβά ανάμεσα στις ομάδες που διαπραγματεύονταν...».