Πολύ ακριβός για την Άρσεναλ ο Καβάνι

Ο Αρσέν Βενγκέρ προσπάθησε να φέρει τον Έντινσον Καβάνι στην Άρσεναλ, αλλά η τιμή πώλησης του Ουρουγουανού σταρ από την Παρί Σεν Ζερμέν κρίθηκε υπερβολική.

Η Άρσεναλ έμεινε δίχως άλλη μεταγραφή, πλην του Πετρ Τσεχ, για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, κάτι που προκάλεσε εκνευρισμό στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι περίμεναν μέχρι και την ύστατη ώρα ένα μεγάλο όνομα να φτάσει στο «Έμιρατς».

Οι «Κανονιέρηδες», όπως αποκαλύπτει σήμερα η Mirror, προσπάθησαν τις τελευταίες μέρες να αποκτήσουν τον Έντινσον Καβάνι από την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό μιας και η τιμή παραχώρησής του από τον γαλλικό σύλλογο κρίθηκε τεράστια.

Η Άρσεναλ μπορεί να είχε... φορτωμένο πορτοφόλι φέτος το καλοκαίρι, ωστόσο τα 50 εκατομμύρια λίρες που ζήτησε η Παρί Σεν Ζερμέν από την Άρσεναλ θεωρήθηκαν υπερβολικά από τον Βενγκέρ, ο οποίος ήταν διστακτικός να ξοδέψει ένα τέτοιο ποσό για έναν μεγάλο παίκτη, ο οποίος διανύει το 28ο έτος της ηλικίας του.

Έτσι ο Αλσατός τεχνικός των «Κανονιέρηδων» δεν ενίσχυσε τη γραμμή κρούσης της Άρσεναλ, όπως επιθυμούσε όλο το καλοκαίρι, κι ενώ προηγουμένως οι επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Καρίμ Μπενζεμά δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν.