Τα ξένα Μέσα για το «μπαμ» του ΠΑΟΚ με Μπερμπάτοφ (pics)

Η μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ δεν έκανε... κρότο μόνο εντός των τειχών, καθώς τα ΜΜΕ ανά την Ευρώπη στάθηκαν στη μεταγραφή του Βούλγαρου άσου στον «Δικέφαλο».

Κυρίως στην Αγγλία όπου και αγωνιζόταν στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, αλλά και στην πατρίδα του, τη γειτονική Βουλγαρία, τα media αναφέρθηκαν στη μετακίνηση του Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ.

Στο Νησί το BBC γράφει ότι «ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέγραψε για ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ», ενώ η Daily Mail προσθέτει πως «η Άστον Βίλα έχασε τον Μπερμπάτοφ, ο οποίος κατέληξε στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ».

Στη γειτονική Βουλγαρία το μεγαλύτερο αθλητικό σάιτ της χώρας, το sportal.bg, κάνει λόγο στο  «ντελίριο ενθουσιασμού που επικρατεί στον ΠΑΟΚ από τη μεταγραφή του με τους οπαδούς της ομάδας να περιμένουν πως και πως την αυριανή άφιξή του στη Θεσαλονίκη».

Αναφορά για τη μεταγραφή του Μπερμπάτοφ στον «Δικέφαλο» γίνεται και στη Γαλλία. Άλλωστε ο Βούλγαρος φορ μετακομίζει από εκεί, και συγκεκριμένα από τη Μονακό, για τη Θεσσαλονίκη. «Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ υπογράφει στον ΠΑΟΚ», γράφει η Equipe.


Επιπλέον αναφορά για τη μεταγραφή του Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ κάνουν και στην Πορτογαλία με το γνωστό αθλητικό σάιτ maisfutebol να στέκεται στο γεγονός ότι «ο Βούλγαρος φορ θα συναντήσει τους Πορτογάλους Μίγκελ Βίτορ και Ρικάρντο Κόστα στη Θεσσαλονίκη».