«Μπορεί τα 100 εκατ. να μην είναι αρκετά για τον Πογκμπά»

Στη... θέση τους φρόντισε να βάλει τους «μνηστήρες» για τον Πολ Πογκμπά, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, επισημαίνοντας πως ο παίκτης μπορεί να κοστίζει του χρόνου πάνω από 100 εκατ. ευρώ!
Ο Γάλλος μέσος απασχόλησε αρκετές ομάδες την περασμένη -πλέον- μεταγραφική περίοδο, με τις Μπαρτσελόνα και Τσέλσι να εκφράζουν το πιο «ζεστό» ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του. Ωστόσο, οι «μπιανκονέρι», μετά τις αποχωρήσεις των Αρτούρο Βιδάλ, Κάρλος Τέβες κι Αντρέα Πίρλο, αποφάσισαν να θέσουν... βέτο για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μάλιστα, οι «μπλαουγκράνα» είδαν την πρότασή τους, ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, να απορρίπτεται από τη «Γηραιά Κυρία». Κανείς δεν ξέρει όμως ποια θα είναι η κατάσταση του χρόνου, αναφορικά με τον διεθνή άσο.

Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής των νταμπλούχων Ιταλίας, Μπέπε Μαρότα, επισήμανε πως εάν ο Πογκμπά πραγματοποιήσει ανάλογη σεζόν, τότε ακόμα και 100 εκατομμύρια ευρώ ίσως να μην είναι αρκετά για εκείνον!

«Την επόμενη χρονιά, βλέπω να γίνονται ακόμα μεγαλύτερα “deal”. Εάν ο Πογκμπά συνεχίζει να αγωνίζεται στο ίδιο επίπεδο που αγωνιζόταν πέρυσι, τότε 100 εκατ. ευρώ δεν θα είναι αρκετά για εκείνον», ανέφερε σχετικά.