Σε δίλημμα ο Ντε Χέα στη Γιουνάιτεντ

Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του Νταβίδ Ντε Χέα στη Γιουνάιτεντ, τη στιγμή που ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες έχει ξεκινήσει επαφές με τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Ο τρόπος με τον οποίο «χάλασε» η μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξενερώσει τον Ισπανό τερματοφύλακα, του οποίου το συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο ατζέντης του Ζόρζε Μέντες ήδη έχει ξεκινήσει κάποιες διερευνητικές επαφές με τη Γιουνάιτεντ, η οποία αναμένεται να προτείνει την επέκταση του συμβολαίου του Ισπανού κίπερ, προκειμένου να μην τον χάσει χωρίς χρήματα στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ωστόσο, οι προθέσεις του ίδιου του Ντε Χέα είναι αβέβαιες για την ώρα. Κι αυτό γιατί από τη μία θέλει ακόμα να πάρει μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο από την άλλη γνωρίζει πως αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του, τότε θα μπει σε κίνδυνο η συμμετοχή του στο Euro του 2016 το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ξέρει πως μόνο αν υπογράψει νέο συμβόλαιο θα βρεθεί και πάλι κάτω από τα δοκάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα έχει χρόνο συμμετοχής. Ειδάλλως θα πρέπει να περάσει μία «νεκρή» σεζόν για να φύγει του χρόνου ως ελεύθερος.