Στη Ρωσία δεν αστειεύονται Βιλας-Μποας (vid)

Ο Πορτογάλος προπονητής της Ζενίτ τιμωρήθηκε με 6 αγωνιστικές για το ξέσπασμα του στον 4ο διαιτητή.

Με έξι αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Βίλας Μπόας για το ξέσπασμά του στον 4ο διαιτητή του αγώνα της Ζενίτ με την Κρίλια Σοβιέτοφ. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδα της Αγίας Πετρούπολης στο 34ο λεπτό της συνάντησης της 7ης αγωνιστικής του Ρωσικού πρωταθλήματος και ενώ το σκορ στο «Πετρόφσκι» ήταν στο 0-1 υπερ των φιλοξενούμενων εκνευρίστηκε με μια απόφαση του διαιτητή και τα έβαλε με τον 4ο βοηθό,  ο όποιος του ζήστε να επιστρέψεις τα όρια της περιοχής του. Αυτό έκανε έξαλλο τον τεχνικό των Πρωταθλητών Ρωσίας και αφού κατευθύνθηκε απειλητικά προς τον 4ο και τον έσπρωξε στη συνέχεια άρχισε να τον «στολίζει» Πορτογαλικά. Ο Ιγκορ Φεντοτοφ που ειδε το περιστατικό απέβαλε τον Βίλας Μποας και στη συνέχεια η ποδοσφαιρική ομοσπονδία τον τιμώρησε με έξι αγωνιστικές δείχνοντας του πως στην Ρωσία δεν…. αστειεύονται.

Βέβαια η τιμωρία για την ομάδα του Πορτογάλου ήρθε και στην έδρα της καθώς γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Κρίλια, που ήταν και η δεύτερη φετινή στην Αγία Πετρούπολη μετα από αυτή με την Κράσνονταρ την 5η αγωνιστική.