Η Μονακό «τρολάρει» τη Γιουνάιτεντ!

Δεν ήταν μόνο οι «ουδέτεροι παρατηρητές» που απόρησαν με τα χρήματα που ξόδεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Αντονί Μαρσιάλ! Φαίνεται πως η εξωπραγματική πρόταση των «κόκκινων διαβόλων» έκανε εντύπωση ακόμα και στη Μονακό!

Ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων Βαντίμ Βασίλιεφ κρίθηκε να σχολιάσει το κόστος της μεταπήδησης του 19χρονου επιθετικού στο Ολντ Τράφορντ και δεν κρύφτηκε! Επί της ουσίας «τρόλαρε» τους κόκκινους διαβόλους...
 
«Ήταν μοναδική πρόταση. Αυτή η τιμή είναι για τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, όπως ο Σουάρες ή ο Νεϊμάρ. Δεν μπορείς να αρνηθείς μία τέτοια πρόταση», ήταν το σχόλιο του Βασίλιεφ, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η μεταγραφή (μαζί με τα μπόνους) θα αγγίξει τα 80 εκ. ευρώ! 
 
«Ισχύει αυτό το νούμερο, αλλά είναι μαζί με τα μπόνους. Βέβαια είναι πολύ ρεαλιστικά τα μπόνους», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της γαλλικής ομάδας. 
 
Καταλαβαίνει κανείς πως όταν και η Μονακό, μέσω επίσημων χειλιών, παραδέχεται πως η Γιουνάιτεντ πλήρωσε υπεραξία για έναν 19χρονο, τότε κάτι πήγε στραβά στους χειρισμούς των «κόκκινων διαβόλων»...