Της Έρικσε(ν) δύο και της χάρισε το βαθμό!

Η Τότεναμ έμεινε πίσω στο σκορ (2-1) στο ματς με τη Σουόνσι χάρη σ' ένα...επικό αυτογκόλ του Κέιν, όμως ο Έρικσεν έβαλε δύο γκολ με φάουλ και χάρισε το βαθμό σην ομάδα του.

Υπάρχει και σε ταινία- ενδεχομένως να την έχετε δει, κιόλας: «Ο Σπεσιαλίστας». Σε μια ποδοσφαιρική εκδοχή του, αυτός ο τίτλος θα ταίριαζε γάντι στον Κρίστιαν Έρικσεν της Τότεναμ, ο οποίος τον έχει τον...τρόπο του στα στημένα.  

Στο σημερινό παιχνίδι, μάλιστα, τα ταλέντα του ήταν κάτι παραπάνω από χρήσιμα για την ομάδα του Ποκετίνο, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 16ο λεπτό, όταν ο Αγιού έκανε το 1-0 για τη γηπεδούχο Σουόνσι. Ωστόσο, στο 27΄ ο Δανός έστησε την μπάλα, πήρε φόρα και με υπέροχη εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για τα «Σπιρούνια» σε 1-1.  

Μετά, ήταν η στιγμή για τον (παραπαίοντα, φέτος) Κέιν να βρει δίχτυα, όμως δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του, βρήκε τα λάθος δίχτυα: αυτογκόλ από τα λίγα μετά από εκτέλεση κόρνερ για τον Άγγλο επιθετικό και 2-1 για τους «Κύκνους» στο 31΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι, όμως χρειάστηκε και πάλι ένα αριστοτεχνικό φάουλ από τον Έρικσεν για να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας οι “Spurs”: 65΄ και 2-2.

Αυτό ήταν το 6ο γκολ από το 2013- όταν και ντεμπούταρε στην Premier League- και μετά για τον Δανό μέσο της Τότεναμ, τα περισσότερα που έχει πετύχει παίκτης σε αυτό το διάστημα από στημένη φάση.

Μέχρι το “The end” του «Σπεσιαλίστα», κάτι μας λέει πως αυτό το νούμερο θ' αυξηθεί με ρυθμούς Γιουσέιν Μπολτ...