Στο CAS η Μπαρτσελόνα για τον Τουράν

Μετά την απόφαση της FIFA να μην της επιτρέψει να χρησιμοποιήσει άμεσα τον Αρντά Τουράν, η Μπαρτσελόνα θα πάει την υπόθεση στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο.

Πρώτη αντίδραση των Καταλανών στην άρνηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου να επιτρέψει την συμμετοχή του Τούρκου ποδοσφαιριστή νωρίτερα από τον Ιανουάριο (όταν λήγει η απαγόρευση μεταγραφών για το σύλλογο) είναι η έφεση, αλλά όπως τονίζεται στην Ισπανία είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν όσα νομικά μέσα έχουν στη διάθεσή τους για να κερδίσουν την υπόθεση. Η Μπαρτσελόνα θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να πάρει την άδεια ώστε να χρησιμοποιεί τον Αρντά Τουράν, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ραφίνια, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. 

Οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» θεωρούν δεδομένο ότι θα απορριφθεί από τη FIFA η έφεσή τους και γι' αυτόν τον λόγο θέλουν να είναι έτοιμοι για να προσφύγουν στη συνέχεια στο CAS. Εκτός από το θέμα του Τουράν, η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει ενώπιον του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου να υπερασπιστεί και τα δικαιώματα των νεαρών ποδοσφαιριστών της Μασία, που ακόμα δεν μπορούν να πάρουν μέρος σε επίσημα παιχνίδια, ενώ κάποια από αυτά έχουν ζητήσει ήδη να φύγουν από τις ακαδημίες.